top of page

Ian Paice feat. Purpendicular

Ian Paice 1024 pix.jpg

Dato:

Tid:

30.01.2022

18.30 Dørene åbner
20.00 Koncerten starter

Koncertsted:

Docken
Færgehavnsvej 35,2150 Nordhavn

Billetpris:

DKK: 283 kr - 703 kr

IAN PAICE (DEEP PURPLE) spiller klassisk Deep Purple

 

Ian Paice er den legendariske trommeslager i Deep Purple og i øjeblikket det eneste tilbageværende grundlægger af Deep Purple. Nu er han på turné med bandet Purpendicular for at bringe sit ”Best Of Classic Deep Purple” show til Europa. Ingen videoskærm er nødvendig, da Ian Paice udfører sin unikke spillestil få meter fra publikum i over to timer. Du kan høre Deep Purple klassikere som “Child In Time”, “Black Night”, “Smoke On The Water”, “Woman From Tokyo” og “Hush”.

 

Deep Purple er blevet hyldet som et af de mest innovative og succesrige rockbands nogensinde siden 70’erne, og Paices trommespil har haft stor indflydelse på det. Hans musik er kendetegnet ved balancen mellem genial musikalitet og monumental enkelhed. Paice har medvirket sammen med Deep Purple, i Whitesnake, i Gary Moore band og i soloprojekter med Jon Lord, Paul McCartney og Pete York fra The Spencer Davis Group.

 

Kaldet “Bedste Deep Purple Tribute Band i verden” af Ian Paice og Joe Lynn Turner, bandet Purpendicular har evnen til at fange den unikke magi  fra Deep Purple. Selv Ritchie Blackmore siger “Purpendicular er et fremragende band”, og Roger Glover sagde efter sin optræden med Purpendicular i Basel 2012 “De lyder friske, og det er en stor fornøjelse at spille med dem”.

Photos: Valeria Dimitrova, Gry Cecilie Spro

bottom of page